4 Nisan 2014 Cuma

DERMALOGİCA PRECLEANSE



Uzuuuuunca bir aradan sonra tekrar merhaba :)Gerek hayat koşturması, gerek teknik sıkıntılardan dolayı uzunca bir süre yazamadım.Umarım bu tarz aralar hiç yaşanmaz diyor ve yeni yazıma başlıyorum ;)Sizlere hem cilt bakım rutinimden bahsetmek hemde kullandığım ürünleritek tek ürün incelemsi tarzında anlatmak istiyorum.O zamaaannnn başlayalımmmm :)))

İlk ürünüm precleanse, yağ bazlı bu ürün benim için harika bir makyajtemizleyici.Yağ şeklindeki ürünü az miktarda avucunuza alıyorsunuz ve tüm yüzünüze sürüyorsunuz.Hiç korkmadan göz çevrenize de getirebilirsiniz. Ürünü bütün yüzünüze hafif masaj hareketleriyle sürdükten sonra ellerinizi ıslatıyorsunuz.Suyla birleşen ürünün beyaz süt kıvamına geldiğini görüyorsunuz ve tüm yüzünüze sürüp, duruluyorsunuz.
Lavaboya fondöten kalıntılarının nasıl aktığını görebilirsiniz.Ben bu ürünü çok seviyorum yüzümün gerçekten arındığını hissediyorum. Aynı zaman da içerdiği lavanta kokusu da ruhumu dinlendiriyor sanki :)Bu ürün suya dayanıklı makyajı da başarıyla temizliyormuş (suya dayanıklı ürünleri pek kullanmadığım için bilemicem).
Göz makyajımı da precleanse ile temizlediğim oluyor.İki tane makyaj temizleme pamuğu alıp, ıslatıp suyunu iyice sıkıyorum.Bir tanesinin üzerine az miktarda ürün alıp diğeriyle de iyice yayıyorum ve nazik hareketlerlegöz makyajımı temizliyorum.Precleanse yi yaklaşık bir yıldır severek kullanıyorum. Sizlerden de bu ürünü deneyen var mı?Görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?