4 Ekim 2012 Perşembe

OTEL YORUMU (Adam & Eve)


Malum yaz sezonun bitmesiyle otel fiyatları düştü. Bizde arkadaşlarla bu fırsatı değerlendirip ufak bir hafta sonu kaçamağı yapmaya karar verdik.
Hepimizin bu otele ikinci gidişiydi.
Otel konsept olarak balayı çiftleri için hazırlanmış. Çocuk görmeniz zor koca otelde bir veya iki çocuk vardı.
Otel bembeyaz, her yerde aynalar var.



Otelde üç tane havuz var. Birinde üç tane su kaydırağı var.Diğer havuz normal bir havuz :) Etrafında çeşitli gösteriler yapılıyor. Sürekli bir etkinlik var. Resimde gördüğünüz sessiz havuz. Bu havuzda gürültü yapmak ve çocukların girmesi yasak. Uzunluğunun 96 m olduğu söylendi. Havuzlar gerçekten çok temiz.


Burası atrium adı verilen bar. Avrupanın en uzun barıymış. Tavanı minik aynalarla kaplı. Burada ilginç gösteriler oluyor. Bazen motosikletler geçiyor, bazen keman eşliğinde showlar, bazende halatla tepede sallanan akrobatlar.
Ayaklarınızı uzatarak oturabileceğiniz sedirler var etrafında. Biz gittiğimizde sanırım otelin havalandırmasında bir sıkıntı vardı otelin içi acayip sıcak ve havasızdı :(

Odalarda her şeyi kumandaya bağlamışlar ışıklar,panjur hepsi kumandayla çalışıyor. İsterseniz ışığı ayarlıyorsunuz sürekli renk değiştiriyor. İlk önce çok hoşunuza gitsede sonra çok sıkıcı olabiliyor.

Odada birde jakuzi var. Odaları geniş ve ferah
Ayrıca bir giyinme odası yapmışlar.
Angel konsept var otelde. Her odayla bir angel ilgileniyor herhangi bir sorun olduğunda yardımcı oluyorlar(mış). Bir suyu beş saatte gönderemediler. Bizimle ilgilenen kız biraz ilginç bi tipti :)

Her akşam farklı bi eğlence, partiler falan var pek sıkılmıyorsunuz.
Biz yeme içmeye düşkün insanlar olarak mutfağını beğenmedik. Lezzetsizdi bir çok yemek.


Otelden bu sefer pek memnun kalmasak da yine de çok eğlendik :)



2 yorum:

  1. ben hiç gitmedim ama arkadaşlarım balayı için gitmiş ve beğenmişlerdi. yinede arkadaşlarla gitmek dahi eğlenmiş olmaya yeter;)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir otel eğlencesi bol arkadaşlarda olunca daha bir eğlenceli oluyor. Sadece servisi falan yetersizdi. Az eleman çok iş mantığı maalesef :( yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil