5 Ağustos 2012 Pazar

Physıcıans Formula




Size bu gün günün makyajında kullandığım Physıcıans Formula markasından bahsetmek istiyorum.


 Physıcıans Formula markası 1937 de Dr.Frank Crandall tarafından çok allerjik ve hassas bir cilde sahip olan eşine, aşkının bir hediyesi olarak doğmuş ve mineral makyajda öncü firmalardan biri haline gelmiştir.



'Vayyy ne adamlar varmış' dediğinizi duyar gibiyim :))) Gerçekten şanslı kadınmış.


Physıcıans Formula ürünleri kozmetikte en çok bilinen ve cildi tahriş eden 132 kimyasal parfüm ve paraben içermiyor. Physıcıans Formula'nın gözenekleri tıkamaması, siyah nokta ve sivilce oluşturmaması güzel bir özellik.



Benim en çok hoşuma giden özelliklerinden biride çoğu pudra ve fondötenlerinin spf güneş koruması içermesi.


İçinizde bu ürünlere ulaşmak isteyenler varsa bu ürünleri sadece eczanelerde bulabilirsiniz. Hepinize mutlu pazarlar.... :D


4 yorum:

  1. çok başarılı bir marka ve son zamanlarda adını sık sık duymaya başladık insan doğal olana az kimyasal içeren ürüne yöneliyor ister istemez. Güzel bir post olmuş :)
    ben de beklerim, sevgiler..
    http://rosaygrismoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde çok severek kullandığım, memnun olduğum bir marka. Bende herkesle paylaşmak istedim.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bende güzellik uzmanımın önerisiyle tanıştım bu markayla rimel ve eyiliner la başladım.Şimdi pudra ve kapatıcısını internetten ararken bloğunuzu farkettim:)
    Bloğumada beklerim,ayrıca bu markadanda çok memnunum tavsiye ederim herkese,aydınlatıcı bilgiler içinde teşekkürler,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Ben çok memnunum pudra,far, allık,baz hepsini kullanıyorum. Gözenekleri tıkamadığını, cildime zarar vermediğinide bilmek çok güzel :) makyaz bazı olarak kullanılan pudrası var onuda tavsiye ederim.sevgiler.....

    YanıtlaSil